Hacı Halil Kaymaz ve Hacı Abbas Deniz Camii dualarla ibadete açıldı;

Hacı Halil Kaymaz ve Hacı Abbas Deniz Camii dualarla ibadete açıldı

Hayırsever İş İnsanı Faruk Kaymaz ile Hacı Abbas Deniz’in girişimleriyle yaptırılan Hacı Halil Kaymaz Camii ile Hacı Abbas Deniz Camii okunan dualarla ibadete açıldı....

Şanlıurfalı iş insanı Faruk Kaymaz’ın Karaköprü ilçesine bağlı Atakent Mahallesinde ailesi adına yaptırdığı Hacı Halil Kaymaz Camii Dualarla ibadete açıldı.

Hacı Halil Kaymaz Caminin açılışına Şanlıurfa İl Müftü Yardımcısı Dr. Abdülhamit Turgut, Osman Ekşioğlu, Karaköprü Müftüsü Mehmet Koç ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile ibadete açıldı.

Açılış programında konuşan Karaköprü İlçe Müftüsü Mehmet Koç, “Allah’ın evlerini ancak O’na iman edenler inşa ederler, böylesine güzel bir eseri, manevi hizmetlerin en güzeli olan bu camiyi İlçemize kazandıran hayırsever kardeşimiz Faruk Kaymaz’a teşekkürlerimi sunuyor, hayırlı hizmetlerde daim olabilmeyi Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.” dedi.

Şanlıurfa İl Müftü Yardımcısı Dr. Abdülhamit Turgut’un duası ve vaazının ardından Hacı Halil Kaymaz Camii ibadete açıldı.

Bir diğer cami açılışı ise, Ceylanpınar ilçesinde gerçekleşti. Hayırsever İş İnsanı Hacı Abbas Deniz tarafından yaptırılan Hacı Abbas Deniz tarafından toplam 500 metrekare ibadet alanı bulunan 800 kişilik Hacı Abbas Deniz Camii dualarla ibadete açıldı

Ceylanpınar İlçe Müftüsü Süleyman Sinan Fakıbaba tarafından okunan hutbenin ardından cemaate ikramda bulunuldu.

Cami açılışına Ceylanpınar İlçe Belediye başkanı Feyyaz Soylu, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ceylanpınar İlçe Müftüsü Süleyman Sinan Fakıbaba’nın okuduğu dualarla Hacı Abbas Deniz camisi ibadete açıldı.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum