Başkan Beyazgül depremzedelerle ilgilendi;

Başkan Beyazgül depremzedelerle ilgilendi

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6’lık deprem Şanlıurfa’da da yıkımlara ve can kayıplarına neden oldu. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül depremin meydana geldiği ilk anlardan itibaren vatandaşların yanında yer alarak acılarına bir nebze de olsa su serpmeye çalıştı....

Bütün çalışma ekibini depremzedeler için seferber eden Başkan Beyazgül belediyeye ait alanların derhal açılması ve gerekli ihtiyaçların karşılanarak vatandaşların hizmetine sunulması talimatını verdi.

Bir yandan halk ekmek fabrikasında kapasiteyi 400 bin ekmeğe çıkararak vatandaşlara sıcak ekmek ulaştırmaya çalışan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi diğer yandan çorba evlerinde ve belirlenen alanlarda çeşitli ikramlarda bulundu.

Kesintisiz çorba ikramını sürdüren ekipler, halk ekmek fabrikasında üretilen ekmeklerden vatandaşlara kavurma yaparak ikram etti. Başkan Beyazgül vatandaşları ziyaret ederek onlarla tek tek ilgilendi. Bir emriniz var mı diye sordu.

Beyazgül’e ziyaret ve incelemeleri sırasında Şanlıurfa Milletvekilleri Ahmet Akay, Halil Özşavlı, Halil Özcan da eşlik etti. Enkaz bölgelerini bir an olsun yalnız bırakmayan ve orada yakınları bulunan ailelerin yanında yer alan Beyazgül sahadaki çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü aktardı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi ve ALO 153 İletişim Merkezini de ziyaret eden ve çalışanlara kolaylıkla dileyen Başkan Beyazgül, bir gecede üretilen 400 bin halk ekmeğin ekmeğe ulaşılamadığı bir anda çok önemli bir sorunu çözdüğünü aktardı.


BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum