Beyazgül: Büyükşehir Belediyesine ait tüm sosyal tesislerin vatandaşların hizmetinde;

Beyazgül: Büyükşehir Belediyesine ait tüm sosyal tesislerin vatandaşların hizmetinde

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile birlikte enkaz bölgelerinde yapılan çalışmaları inceledi. Esnafları da ziyaret eden Başkan Beyazgül, Büyükşehir Belediyesine ait tüm sosyal tesislerin vatandaşların hizmetinde olduğunu söyledi....

Depremin vurduğu Şanlıurfa’da enkaz altında kalanların kurtarılmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Tüm kurumların koordinasyonuyla gerçekleşen arama ve kurtarma faaliyetlerini inceleyen Başkan Beyazgül ile Başkan Sekmen teknik ekipten bilgi aldı. Arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği bölgelerde incelemelerde bulunan başkanlar daha sonra Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sosyal tesislerinde barınan vatandaşları ziyaret etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi halk ekmek fabrikası ile sosyal tesisleri inceleyen Başkan Beyazgül ile Başkan Sekmen daha sonra esnaflarla bir araya geldi. Esnafları tek tek ziyaret eden başkanlar esnafın yakın ilgisi ile karşılaştı.

BEYAZGÜL: YAŞADIĞIMIZ O GECE UNUTULACAK BİR GECE DEĞİL

Depremin meydana geldiği gecenin unutulacak bir gece olmadığını ve bu kötü günleri birlik ve beraberlik içerisinde atlatılacağını anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Belediyemize ait tüm tesislerde vatandaşlarımızı misafir ediyoruz. Çok büyük bir felaket atlattık. Çok büyük bir depremi yaşadık. Belediye bünyesinde halk ekmek üretiyoruz. Kendi tesislerimizde sıcak çorba üretimimiz var ve hızlı bir şekilde vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. İnşallah normal hayatımıza döneriz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleri çok büyük ve yardımlar kente gelmeye devam ediyor. Birlik ve beraberlik içerisinde bu günleri de atlatacağız. Yaşadığımız o gece unutulacak bir gece değil.  Bizlerde derinden iz bıraktı. Elimizden gelen tüm imkanları seferber ettik. Yaşanan sıkıntıları en aza indirmek için yoğun çaba harcıyoruz. Belediyemize ait tüm tesisleri vatandaşlarımız için açtık. İnşallah bu sıkıntılı günleri tez zamanda birlik ve beraberlik içerisinde atlatırız’’ diye konuştu.

Kent genelinde belediyeye ait tüm merkezler vatandaşların barınması için açan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yemek ihtiyacını yine kendi bünyesindeki tesislerden karşılıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikalarında üretilen ekmekler, barınma merkezleri ve büfelerden ücretsiz olarak dağıtımı yapılıyor. Halk ekmek fabrikasında vatandaşlara ekmek arası kavurma ikramı yapıldı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi çorba evlerinde yapılan çorbalar depremin ilk gününden itibaren görevliler tarafından vatandaşlara ikram ediliyor. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum