CHP'lilerin kınadığı başlarına geldi! "Beylerin keyfi yerinde...";

CHP'lilerin kınadığı başlarına geldi! "Beylerin keyfi yerinde..."

CHP'li Mahmut Tanal, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un deprem illerinden Şanlıurfa ziyareti sırasında çekilen fotoğrafın gülme detayına dikkat çekerek "Beylerin keyfi yerinde" diyerek eleştiride bulunmuştu. Tanal'ın da Şanlıurfa ziyaretinde selfie çektiği ve beraberindeki heyetin güldükleri anlar ortaya çıktı....

ŞANLIURFA- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, kınadığını birebir yaşadı.

Kahramanmaraş merkezli çifte depremin etkilendiği illerden Şanlıurfa'da yapılan ziyaretlerden birini de AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş gerçekleştirdi. Çadırların kurulduğu bölgede depremzedeleri ziyaret eden Kurtulmuş'un Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile gerçekleştirdiği ziyaretten bir kare paylaşıldı.

Fotoğraftaki gülme detayına dikkat çeken CHP'li Tanal, sert eleştirilerde bulundu ve "Beylerin keyfi yerinde! Şanlıurfa'ya #deprem için gelen AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AKP'li Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi AKP'li Meclis Üyesi ve AKP M.Vekili Adayı Adayı, depremzede ziyaretinde bol bol kahkaha atıyorlar! 10 binlerce kişi yaralandı. Hala enkaz altından çıkarılmayan vatandaşlarımız var. Bu neyin kahkahası? Bu neyin sevinci? İlk 2 gün depremzedeleri kendi kaderleriyle baş başa bıraktınız. Sizin bu davranışlarınız ne insanidir ne örf ve adetlerimize uyar ne de taziye ve yas adabına uyar!" dedi.

KINADIĞINI YAŞADI

Tanal'a özellikle depremin ilk saatlerinden itibaren sahada olan Canpolat için yaptığı eleştiriden dolayı da tepkiler gelirken, Tanal yaptığı eleştiriden kısa bir süre sonra kınadığını yaşadı. Şanlıurfa temaslarında bir arayan CHP'li heyetin güldükleri anların yer aldığı kareler sosyal medyada paylaşıldı. Karelerden birinde Tanal'ın selfie çektiği de görüldü.

"Tanal kınadığını yaşadı" yorumları yapıldı.

BAŞKAN CANPOLAT: BİR ÇOCUĞA YAPILAN TEBESSÜMDÜ

Başkan Canpolat ise güldükleri karenin arka planında bir çocuğa tebessümün yattığını ifade ederek" Masumane şekilde bir çocuğa yapılan tebessümü çarptırarak iftira ile siyasi yağmacılık haline dönüştürenlerin, aslı ortada. Şüphesiz Allah doğruları ve gerçekleri bilendir. Asluhu Nesluhu…" sözleriyle Tanal'a yanıt verdi. 


BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum