Şanlıurfa'da İYİ Partili isimden istifa kararı! CHP'ye geçti;

Şanlıurfa'da İYİ Partili isimden istifa kararı! CHP'ye geçti

Meral Akşener'in Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı ile ilgili konuşmasının ardından İYİ Parti Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu Üyesi Halil Akbayır partisinden ayrılarak CHP'ye katıldı....

ŞANLIURA- Altılı masada cumhurbaşkanı adayı krizinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener masadan kalkmasıyla istifalar da peşi sıra geldi.

Şanlıurfa'da da partinin Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu Üyesi Halil Akbayır ve Vatan Partisi bir önceki dönem İl Başkanı Abdullah Dencik partisinden istifa ederek CHP’ye katıldı. İki isme CHP rozetini Karaköprü İlçe Başkanı Rıdvan Çoban taktı.

Akbayır yaptığı açıklamasında “Bütün samimiyetimle, kalbimle bağlanmıştım ama, bu son yapılan gururuma dokundu. Beni bitirdi. Ben de böyle bir karar aldım" dedi.

CHP'li Başkan Çoban ise, “Biz yıkılmadık, yıkılmayacağız. Daha güçlü geleceğiz. ‘Taşlar yerine oturmaya başladı' dedi genel başkanımız. İnşallah taşlar yerine oturacak” diye konuştu. 

Dencik ise açıklamasında şöyle konuştu:

“Her şey daha güzel olacak. Hiç kimse merak etmesin. Çürükler zaten ayrılır. Biz yolumuza devam ediyoruz. Biz bu ülkenin kurucu partisiyiz. Bu ülkeyi de inşallah biz kurtaracağız."

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum