Saadet Partisi heyeti selin vurduğu Urfa’da;

Saadet Partisi heyeti selin vurduğu Urfa’da

Şanlıurfa’da yaşanan sel felaketinin ardından bölgede incelemelerde bulunmak üzere görevlendirilen Saadet Partisi heyeti, Şanlıurfa'da selden etkilenen ailelerle görüştükten sonra Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığında basın açıklaması yaptı....

Yaşanan selin ardından Saadet Partisi Genel Merkez Afet Koordinasyon Merkezi tarafından görevlendirilen heyet, selin vurduğu Şanlıurfa’da incelemelerde bulunduktan sonra Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığında değerlendirmede bulundu.

Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş, Genel İdare Kurulu Üyeleri Süleyman Tekbaş, Fethi Öztürk, Fesih Bozan, Mehmet Karalar, Gaziantep İl Başkanı Mehmet İslam ve Gaziantep İl Müfettişi Hayri Kamalı’nın yer aldığı heyet selden etkilenen bölgelerde incelemelerde bulunarak mağdur olan ailelerle görüştü.

Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Mustafa Niyazi Yanmaz, yaşanan sel felaketinde hayatını kaybedenlere başsağlığı diledi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş, yaptığı değerlendirmede yıllar boyunca yapılan eksik ve yanlışların böyle bir manzarayla karşılaşılmasına neden olduğunu kaydetti.

Yaşanan bu üzücü olaylardan en azından bundan sonrası için ders alınması gerektiğine dikkati çeken Başkan Yardımcısı Güneş, ilim ve bilim neyi gerektiriyorsa bu doğrultuda yapılması gerekenlerin ivedilikle yapılmasının kaçınılmaz olduğunu söyledi.

BİHA

 

 

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum