Başkan Baydilli:  Ramazan ayı hüzünlü yüreklere ferahlık getirsin;

Başkan Baydilli: Ramazan ayı hüzünlü yüreklere ferahlık getirsin

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Ramazan ayının başlangıcı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Baydilli, üst üste yaşanan felaketler dolayısıyla hüzünlenen yüreklerin Ramazan’da feraha kavuşmasını diledi....

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayının başlangıcı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınlayarak tüm İslam aleminin Ramazan-ı Şerif’ini kutladı.

 Başkan Baydilli, Ramazan ayının manevi huzurunun yaralı, hüzünlü yüreklere ferahlık getirmesini dilerken, bu Ramazan ayında yardımlaşma ve birlikteliğin daha da önem kazandığına dikkat çekti.

 Başkan Baydilli, şunları söyledi:

 “Başlangıcı rahmet, ortası mağfiret, sonu kurtuluş vesilesi olan mübarek Ramazan ayına bir kez daha kavuşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Manevi dünyamızda kıymetli bir yer, olan bu mübarek aya bizleri kavuşturduğu için Rabbimize şükürler olsun. Sevgi, dayanışma ve bereketin ön plana çıktığı Ramazan ayını; yardımlaşma, hoşgörü, birlik ve beraberlik duygularıyla idrak edebilmeyi Cenab-ı Hak bizlere nasip etsin.

 Bu yıl Ramazan ayına maalesef üst üste yaşadığımız deprem ve sel felaketleri nedeniyle hüzünlü başlıyoruz. Yaşanan acılar, yitip giden canlar dolayısıyla ülke olarak yüreğimizdeki acıyla 11 ayın sultanını idrak edeceğiz. Allah bu ayın rahmeti, merhametini ve huzurunu üzerimizden eksik etmesin. Bu müstesna ayın hürmetine acılı ve hüzünlü yüreklere ferahlık versin İnşallah.

 Bu yıl Ramazan ayında dayanışma ve birliktelik daha fazla önem kazanmıştır. Afetlerde sevdiklerini yitiren, maddi ve manevi zarara uğrayan kardeşlerimizin yanında olmalıyız. Onlarla iftar soframızı, muhabbetimizi ve sevgimizi paylaşalım. İnşallah biz de Ramazan ayı boyunca ve sonrasında afetzede kardeşlerimizin yanında olacağız, onları asla hüzünleriyle baş başa bırakmayacağız.

 Başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Ramazan-ı Şerif ayını kutluyorum. Ramazan ayının ülkemizde huzurun, kardeşliğin ve güzelliklerin tesisine vesile olmasını diliyorum.”

 BİHA

 

 

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum