Başkan Ekinci'den ramazan ayı mesajı;

Başkan Ekinci'den ramazan ayı mesajı

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Ramazan ayının başlangıcı nedeniyle yayımladığı mesajında, Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlı olmasını temenni ederek, üst üste yaşanan felaketlerden etkilenen vatandaşlara da geçmiş olsun dileklerini iletti....

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Ramazan ayının başlangıcı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Tüm İslam aleminin Ramazan-ı Şerif’ini kutlayan Ekinci, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ramazan ayı Müslümanlar için çok büyük öneme sahip ve 11 ayın sultanı olarak nitelendiriliyor. Başlangıcı rahmet, ortası mağfiret, sonu kurtuluş vesilesi olan mübarek Ramazan ayına bir kez daha kavuşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Manevi dünyamızda kıymetli bir yer, olan bu mübarek aya bizleri kavuşturduğu için Rabbimize şükürler olsun. Sevgi, dayanışma ve bereketin ön plana çıktığı Ramazan ayını; yardımlaşma, hoşgörü, birlik ve beraberlik duygularıyla idrak edebilmeyi Cenab-ı Hak bizlere nasip etsin.

Bu yıl Ramazan ayına maalesef üst üste yaşadığımız deprem ve sel felaketleri nedeniyle hüzünlü başlıyoruz. Yaşanan acılar, yitip giden canlar dolayısıyla ülke olarak yüreğimizdeki acıyla 11 ayın sultanını idrak edeceğiz. Allah bu ayın rahmeti, merhametini ve huzurunu üzerimizden eksik etmesin. Bu müstesna ayın hürmetine acılı ve hüzünlü yüreklere ferahlık versin İnşallah.”

Yaşanan deprem ve sel felaketine değinen Salih Ekinci, “Rabbim ülkece bir daha bu zor günleri bizlere yaşatmasın. Viranşehir Belediyesi olarak bizlerde her zaman hemşehrilerimizin yanındayız. Onlarla iftar soframızı, muhabbetimizi ve sevgimizi paylaşacağız ve her zaman kardeşlerimizin yanında olacağız, onları asla hüzünleriyle baş başa bırakmayacağız.

Bu vesileyle başta Viranşehir'imiz ve ülkemiz olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Ramazan-ı Şerif ayını kutluyorum. Ramazan ayının ülkemize huzuru, kardeşliği ve güzellikleri getirmesini istiyor ve hayırlı bir şekilde Ramazan bayramına kavuşmayı temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum