Başkan Kuş’tan Ramazan ayı mesajı;

Başkan Kuş’tan Ramazan ayı mesajı

Ramazan ayı münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, üst üste gelen deprem ve sel felaketleriyle buruk şekilde karşılanan mübarek ayda, dayanışmanın daha büyük önem kazandığını söyledi....

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Kuş, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan bir Ramazan ayına yeniden kavuştuğumuz için Cenab-ı Allah’a hamd ederken, milletçe bizleri derinden yaralayan deprem ve sel felaketlerinin getirdiği acılardan dolayı büyük bir burukluk içerisinde bulunmaktayız. Mahzun bir yürekle karşıladığımız mübarek Ramazan ayı öncesi kaybettiğimiz on binlerce kardeşimizin acısı henüz dinmeden, şehrimizde ve ilçemizde can kayıplarına neden olan sel afetiyle derin bir yara daha aldık.

Acısını ömür boyu unutmayacağımız afetler karşısında bir yandan milletçe birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma içerisine girerken bir yandan da afetzede kardeşlerimizin yaralarını sarmak için gece gündüz demeden büyük bir çaba içerisinde olduk, olmaya devam edeceğiz.

Toplum hayatımızın huzuru ve ahirette alnımızı ak, başımızı dik tutacak en temel tutumun her zaman ve her yerde iyi insan olmak, iyilik yapmaktan vazgeçmemek olduğu bilinciyle bu Ramazan’ın daha büyük bir önem taşıdığını biliyoruz.

Dayanışma ruhunun bizleri ayakta tutan, birlik ve beraberliğimizi daim eden yüce değerlerimizden olduğu şuuruyla karşıladığımız mübarek Ramazan ayının ailelerimize, ağır imtihanlardan geçen tüm milletimize, insanlığın huzur ve barışına vesile olmasını Yüce Rabbimizden diliyorum”.

BİHA 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum