Eyyübiye’de selden etkilenen sokaklar boyanıyor;

Eyyübiye’de selden etkilenen sokaklar boyanıyor

Şanlıurfa’da yaşanan sel felaketinin izlerini silmek için Eyyübiye Belediyesi ekipleri, Akabe Mahallesinde boya çalışmalarına başladı....

Karakoyun Deresi’nin taşması sonucu onlarca sokağı sel suları altında kalan Akabe Mahallesi’nde temizlik çalışmalarını tamamlayan Eyyübiye Belediyesi, iki defa yıkanan evlerde ve sokaklarda boyama çalışmalarına geçti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un mahalle sakinlerine verdiği söz üzere başlayan çalışmalar kapsamında, selden etkilenen tüm sokaklar ve evler önce çamurdan temizlendi. Daha sonra temiz su ile yıkanan evler ve sokaklar, deterjanlı su ile de yıkandıktan sonra kurumaya bırakıldı. Kurumanın ardından yine yüzlerce çalışanın katılımıyla sokaklara inen Eyyübiye Belediyesi çalışanları, evlerin dış cephe boyama çalışmalarına başladı.

Selden etkilenen sokaklarda dış cephe boyamasının tamamlanmasının ardından, evlerin içi de yine Eyyübiye Belediyesi tarafından boyanacak. Sel baskını nedeniyle ev eşyaları kullanılamaz hale gelen vatandaşlara eşya desteği için de Eyyübiye Belediyesi katkı sunacak.

BİHA 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum