LÖSEM Dernek Başkanı’ndan Urfa'daki hastaneye alınmadığı iddiası;

LÖSEM Dernek Başkanı’ndan Urfa'daki hastaneye alınmadığı iddiası

LÖSEM Dernek Başkanı Mehmet Doğan yaptığı açıklamada, Şanlıurfa Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yönetimi tarafından hastane servisine girişinin engellendiğini ileri sürdü....

LÖSEM Dernek Başkanı Mehmet Doğan, Şanlıurfa Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile ilgili yaptığı bir paylaşımdan dolayı hastane servisine alınmadığını iddia etti.

Hastane servisine alınmamasının nedeni olarak daha önce hastaneyle ilgili yaptığı bir paylaşıma değinen Doğan, sorumlusu olarak başhekim Alev Esercan’ı işaret etti.

Başkan Doğan sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

02.04.2023 tarihinde Şanlıurfa Eyyübiye Eğitim ve Araştırma hastanesi ile ilgi yaptığım (Dr.özlem Terzi Duman’ın haftanın 2 günü çalıştığını ve diger günlerin idari izin olduğunu yazmıştım) paylaşım Başhekim Alev Esercan’ı rahatsız etmiş olmalı ki guvenlik görevlilerine resimlerimizi dağıtıp servise girişimiz engellenmiştir!! Biz 5 yıldır lösemili ve diğer kan hastalığı olan çocukların bir an olsun yüzünü güldürmeye acılarını hafifletmeye çalışıyoruz. Bunun yanı sıra Urfa’ya hemotoloji doktorunun ataması icin mücadele ediyoruz. Bu bölgeye atanan doktorlar iki ay içinde şiddete maruz kaldım deyip tayinini istiyor! Peki şiddeti duyan gören var mı? Hastanelerimiz hiç kimsenin tekeli değildir.”

Doğan’ın iddialarıyla ilgili şimdiye kadar hastane yönetiminden herhangi bir açıklama gelmedi.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum