Selden etkilenen ara sokaklar revize ediliyor;

Selden etkilenen ara sokaklar revize ediliyor

Eyyübiye Belediyesi, doğal gaz şebeke tesisi için daha önce kazılan ve 15 Mart’ta yaşanan sel afetiyle birlikte tahrip olan sokaklardaki kilitli parke taşı döşeme çalışmaları gerçekleştirdi....

Eyyübiye Belediyesi, kent merkezinde olmasına rağmen doğal gaz kullanamayan mahallelere şebeke tesis edilmesi için kazılan sokaklar başta olmak üzere sel afetinden de etkilenerek tahrip olan kilitli parke çalışmalarına birçok noktada devam ediyor.

Doğal gaz şebekesi döşenirken kazılan ve test çalışmaları tamamlanana kadar bozuk halde kalan sokakların tamamını, test çalışmaları bittikten sonra onaran Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Akabe Mahallesindeki yol onarımını da en kısa sürede tamamlamayı hedefliyor.

Sel afetiyle birlikte çok sayıda sokağın sel suları altında kaldığı Akabe Mahallesinde sokaklar ve evler çamurdan temizlendi.

Basınçlı su ile çamurdan temizlenen evler ve sokaklar, daha sonra deterjanla yıkandı. Kurumasının ardından boyama çalışmaları başlayan evler ve sokaklarda, kilitli parke taşı yenilemesinin tamamlanmasıyla hayat normale dönecek.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum