Viranşehir’deki tapu sorunu çözüldü;

Viranşehir’deki tapu sorunu çözüldü

Viranşehir’de Hürriyet Mahallesinde yılların kanayan yarası olan tapu sorunu çözüme kavuşturuldu....

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde Hürriyet Mahallesinde uzun yıllardır bir türlü çözülemeyen tapu sorunu nihayete erdi. Hürriyet Mahallesinde yaşayan vatandaşlar, kısa süre içerisinde tapularını alabilecek.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Hürriyet Mahallesi sakinlerine bir müjdeleri olduğunu belirterek, “Söz verdiğimiz gibi tapu sorununu çözdük. Bizim için siyaset vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmektir. Hürriyet Mahallesinde yılların kanayan yarası olan tapu sorununu çözüme kavuşturmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

En kısa sürede Hürriyet Mahallesinde bulunan vatandaşlara tapularını düzenleyecekleri törenle teslim edeceklerini belirten Ekinci, “Viranşehir için, kıymetli hemşehrilerimiz için verdiğimiz sözleri tuttuk, tutmaya da devam edeceğiz. Yaşamaya değer bir Viranşehir için, sizlerin huzur ve mutluluğu için çalışmaya, birlikte başarmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Hazine ve Maliye Bakanımız, kıymetli hemşehrimiz Sn. Dr. Nureddin Nebati’ye, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şimdiden Hürriyet Mahallesi sakinlerimize hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum