Başkan Yalçınkaya meclis üyeleriyle iftarda buluştu;

Başkan Yalçınkaya meclis üyeleriyle iftarda buluştu

İftar buluşmaları kapsamında meclis üyeleriyle bir araya gelen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “Seçimi, süreci, sıkıntılarımızı masaya yatırdık. Çalışmaya ve gayretimize devam edeceğiz” dedi....

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, meclis üyeleriyle iftar buluşması programında buluştu.

Akçakale Belediyesi Sosyal Tesisleri’ndeki buluşmada meclis üyeleriyle ilçedeki çalışmalar hakkında istişare de yapılırken Başkan Yalçınkaya çalışmaların son durumu hakkında bilgiler paylaştı.

Akçakale için birlikte çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan Yalçınkaya “Değerli encümenlerimiz, değerli meclis üyelerimizle Akçakale'nin sorunlarını konuşmak üzere bir iftar yemeği yaptık. Arkadaşlarımızla önümüzdeki seçimi, süreci, sıkıntılarımızı masaya yatırdık, konuştuk. Çalışmaya, gayrete devam edeceğiz. İnşallah bu seçimde de Cumhurbaşkanımız tekrar başımızda olacak. Biz başından beri söylüyoruz; bu ülkeye Sayın Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanımız gerekli. AK Parti'nin iktidarı gerekir, güçlü iktidar gerekir. Ortadoğu maalesef cadı kazanı. Bu felaketin içerisinde dirayeti olan, tecrübesi olan, geçmişi olan siyasilere ihtiyaç var. Biz hep birlikte bu yolda gayrete devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Program hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

BİHA 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum