Şanlıurfa’da selden zarar gören ürünler temizlenerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor;

Şanlıurfa’da selden zarar gören ürünler temizlenerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kenti vuran sel afetinin izlerini silmeye, selden etkilenen vatandaşların yaralarını sarmaya devam ediyor. Su baskının yaşandığı bir alışveriş merkezinden çıkarılan giyim, çanta ve ayakkabılar sanayi tipi yıkama ve kurutma makineleri yardımıyla temizlenerek ihtiyaç sahibi vatandaşlara veriliyor....

Selin vurduğu Şanlıurfa’da su ve balçıkla dolan bir alışveriş merkezi yetkililerinin Büyükşehir Belediyesi ile irtibata geçerek iş yerlerinde çamur içinde kalan ayakkabı, elbise çanta ve ev tekstili ürünlerinin değerlendirilmesini ve bu ürünlerden kurtarılanların ihtiyaç sahibi ailelere verilmesini istedi.

 Alışveriş merkezine giden ekipler orada bulunan ve çamur deryası içinde kalan çeşitli malzemeleri kamyonete yükleyerek üreten kadınlar merkezine getirdi.

 Karakoyun ve Süleymaniye bölgesinde yer alan ve sel nedeniyle büyük zarar gören Piazza Alışveriş Merkezi yetkililiklerinin talepleriyle AVM içerisinden toplanan ayakkabı, çanta ve elbiseler kadınların maharetli elleriyle diş fırçaları ve halı fırçaları yardımıyla temizlenerek kurumaya bırakılıyor.

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Üreten Kadınlar Merkezinde, kurutma aşaması tamamlanan markalı ürünler poşetlenerek ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılacak.

 BİHA

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum