Tahkim Kurulu’ndan Şanlıurfa Spor Kulübü Derneği’nin itirazına ret!;

Tahkim Kurulu’ndan Şanlıurfa Spor Kulübü Derneği’nin itirazına ret!

Şanlıurfa Spor Kulübü Derneği, ‘1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 6 bin lira para cezası ile cezalandırılması’ ilişkin karara yaptığı itiraz başvurusu Tahkim Kurulunca reddedildi....

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Şanlıurfa Spor Kulübü Derneği’nin sarı yeşilli taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 6 bin lira para cezası ile cezalandırılmasının için yaptığı itiraz başvurusu oybirliğiyle reddetti.


Tahkim Kurulunca verilen kararda şu ifadelere verildi

“Şanlıurfa Spor Kulübü Derneği’nin, PFDK’nın 18.04.2023 tarih ve E.2022-2023/828 - K.2022-2023/1061 sayılı kararına itirazı incelendi.

Yapılan müzakere neticesinde; Şanlıurfa Spor Kulübü Derneği’nin taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı FDT’nin 53/2. maddesi uyarınca 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 6.000,00 TL para cezası ile cezalandırılmasında, sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile kararın onanmasına, oybirliği ile kabul edildi”

 

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum