Akçakale Belediyesinde bayramlaşma;

Akçakale Belediyesinde bayramlaşma

Akçakale Belediyesi’nde geleneksel bayramlaşma programı gerçekleşti. Programa AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay ve vatandaşlar katıldı....

Akçakale’de bayramlaşma programı belediye binasında gerçekleştirildi.

Programa ev sahibi Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay, iş insanları ve vatandaşlar katıldı. Kutlama depremler, sel ve Kanaat Önderi Nifel Yıldırım’ın vefatı nedeniyle buruk kutlandı.

VEKİL AKAY: HÜZÜNLÜ BİR BAYRAM

Vekil Akay, merhum Yıldırım’ın ova için önemli bir isim olduğuna dikkati çekerek, “Ovamız için, Akçakale’miz için gerçekten hüzünlü bir gün oldu. Çok değerli dostumuz, kardeşimiz Nifel Yıldırım’ı kaybettik. Ovamız için önemli bir kayıp. Kendisine Allah’tan rahmet diliyoruz. Hepimizin başı sağ olsun. Hepimizin Akçakale ve Urfalı hemşerilerimizin bayramını tebrik ediyorum” dedi.

BAŞKAN YALÇINKAYA: BÜYÜK ACI YAŞADIK

Başkan Yalçınkaya da Yıldırım ailesine başsağlığı dileyerek, bayramı şu sözlerle kutladı:

”Ramazan Bayramı’nın bütün İslam alemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyoruz. Büyük bir deprem felaketi yaşadık. Ölenlere rahmet kalanlara başsağlığı diliyoruz.  Büyük felaketler, büyük acı yaşadık. Nifel Yıldırım da bu ovanın büyük bir kanaat önderi ve çok kıymetli bir abisiydi. Yakınlarına başsağlığı diliyoruz.”

“AKÇAKALE BU SEÇİMDE DE DESTAN YAZACAK”

Başkan Yalçınkaya seçimde ilçenin destan yazacağını belirterek “Uzun zamandır Akçakale’ye vekilimiz ile birlikte hizmet ediyoruz. Hizmet etmeye devam edeceğiz. Seçimin içerisindeyiz. Vekilimiz ile beraber el ele inşallah Akçakale bu seçimde de bir destan yazacak. Akçakale’yi tekrar Türkiye’nin birincisi yapacağız. Bu gayretle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Program hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum