Karaköprü'ye 4 yeni okuma evi daha kazandırılıyor;

Karaköprü'ye 4 yeni okuma evi daha kazandırılıyor

Karaköprü Belediyesi gençlerin eğitimine katkı sunmak için ilçeye kazandırdığı okuma evlerine yenilerini ekleyerek 4 yeni okuma evinin yapımı için çalışmalarını sürdürüyor....

Karaköprü'de gençlere yönelik hizmetlere yenileri ekleniyor. Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin her mahalleye okuma evi kazandırma hedefiyle mevcut okuma evlerine 4 tane daha okuma evi ekleniyor.

Daha önce Esentepe, Atakent, Seyrantepe ve Doğukent Mahallelerine yapılan okuma evlerinde gençler konforlu ortamda sınavlara ve okul derslerine çalışırken, daha fazla öğrencinin faydalanabilmesi ihtiyaç olan yerlere yeni okuma evleri kazandırılarak gençlerin hizmetine sunulacak. Batıkent, Seyrantepe ve Atakent Mahallelerinde yeni okuma evlerinin inşaat çalışmaları hızla sürerken, Karşıyaka Mahallesine yapılacak okuma evinin yapımına önümüzdeki günlerde başlanacak.  

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli gençliğe yapılan yatırımın ülkenin ve şehrin geleceğine yapıldığına dikkat çekerek, eğitimli ve donanımlı birey yetişmesine bir nebze katkı sunmak için okuma evleri kazandırdıklarını ifade etti.

Başkan Baydilli, “Şanlıurfa genç nüfus potansiyeli çok yüksek olan ve bu potansiyelin eğitimle değerlendirilmesi geren bir şehirdir. Biz de ilçemizdeki gençlerin eğitimine katkı sunmak için çeşitli proje ve hizmetlerle katkı sağlıyoruz. İlçemize gençlerin konforlu, sessiz ortamlarda ders çalışabilecekleri okuma evleri kazandırıp onların sınavlarına daha iyi hazırlanmalarına yardımcı oluyoruz.

Daha önce ilçemize kazandırdığımız 4 adet okuma evine yenilerini eklemek için çalışmalara başladık ve şu an 3 mahallemizde okuma evlerinin inşaatları devam ederken, Karşıyaka Mahallemizde de önümüzdeki günlerde temeli atıp çalışmaları hızlandıracağız.

Karşıyaka Mahallemize kazandıracağımız okuma evimiz 324 metrekare, Batıkent, Seyrantepe ve Atakent Mahallelerinde yapımı süren okuma evlerimiz de 311 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. İnşallah bunları ve daha sonra diğer mahallelerimize yapacağımız okuma evlerimiz kısa sürede tamamlanıp gençlerimize ders çalışma ve kitap okuma yeri olarak hizmet verecek. Okuma evlerimiz şimdiden ilçemize ve öğrenci kardeşlerime hayırlı olsun” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi, gençlerin ders çalışma ortamı ihtiyacını karşılamak için talepler dâhilinde ilçeye yeni okuma evi kazandırma çalışmalarını sürdürecek.

BİHA

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum