Vekil Cevheri Halfeti’de;

Vekil Cevheri Halfeti’de

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri, 14 Mayıs Genel Seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Cevheri, Halfeti ilçesinde Sanayi Bölgesi'nde ve kırsal mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelerek destek istedi....

Mehmet Ali Cevheri, seçim çalışmaları kapsamında bir araya geldiği esnaf ve vatandaşları, 14 Mayıs genel seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti'nin etrafında toplanmaya davet etti.

 Cevheri, ziyaretlerine ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bugün Halfeti'den çok memnun ayrılıyoruz. Halfeti insanımız duyarlı ve şuurlu, ne yapacağının bilincindedir. Ben bu seçimde Halfeti'nin diğer seçimlere nazaran çok güzel bir sonuç vereceğini düşünüyorum. Bu arada hem ilçe teşkilatımızı hem de başkanımızı, aynı zamanda belediye başkanımızı tebrik ediyorum. Yapmış oldukları hizmetlerle de yüzümüzü ak etmişlerdir. Nereye gidersek gidelim, belediyemizin bir eserini görmekten memnun olduğumuzu özellikle ifade etmek isterim. İnşallah 14 Mayıs'ta özelde Halfeti, Şanlıurfa ve Türkiye'de Ak Parti bayrağını zirveye taşıyacağız.”

 Ziyaretlerinde Cevheri'ye, Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, AK Parti Halfeti İlçe Başkanı Ökkeş Aybek ve AK Parti Halfeti Kadın Kolları Başkanı Nazife Kandemir eşlik etti.

Cevheri, ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum