Çocuklara animasyon film izletildi;

Çocuklara animasyon film izletildi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şair Nabi Dijital Sinema Salonunda çocuklarla birlikte “Galaktik Tayfa” animasyon filmini izledi. Çocukların yoğun sevgisi ile karşılaşan Başkan Beyazgül, farklı etkinliklerle çocukları sinema ile buluşturduklarını söyledi....

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, çocukların ilgi gösterdiği Şair Nabi Dijital Sinema Salonundaki programa katılarak çocuklara sürpriz yaptı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü sinema salonunda gören çocuklar büyük bir sevinç yaşadı. Başkan Beyazgül, çocuklarla ilgilendi.

Başkan Beyazgül, çocuklarla birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının katkılarıyla, Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle TRT ortak yapımı Rafadan Tayfa serisinin 3. sinema filmi olan Galaktik Tayfa animasyon filmini izledi.

Farklı etkinlik ve sinema filmleri ile Şanlıurfalı çocukların sinema filmi izleme fırsatını bulduğunu anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Sinemanın asıl sahipleri çocuklardır. Her hafta farklı bir sinema filmi ile öğrencilerimizi sinema ile buluşturuyoruz. Çocuklarımız için etkinliklerimiz devam edecektir’’ şeklinde konuştu.

BİHA

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum