Yatırımcıya tahsis edilen fabrika binasında üretim başladı;

Yatırımcıya tahsis edilen fabrika binasında üretim başladı

Eyyübiye Belediyesi tarafından yaptırılarak, yatırımcıya tahsis edilen fabrika binasında üretim başladı. Önümüzdeki günlerde resmi açılış töreni yapılacak fabrika binasında bir yandan işçiler çalışırken diğer yandan da yeni siparişler alınıyor....

Şanlıurfanın sosyo-ekonomik bakımdan en dezavantajlı ilçesi Eyyübiyede üretim ve istihdam olanaklarını artırmak, yatırımcıları teşvik etmek amacıyla Eyyübiye Belediyesi tarafından Organize Sanayi Bölgesinde yapımı tamamlanan fabrika binası, Şanlıurfada daha önce küçük bir alanda üretim yapan işletmeciye tahsis edildi.

Fabrika binasının tahsis edilmesiyle kapasitesini artıran ve yeni personel istihdamı sağlayan yatırımcı Bedirhan Kaplan, tek vardiya halindeki çalışmalarında şu anda 210 kişinin istihdam edildiğini ve bu sayıyı yakın zamanda 300 kişiye kadar çıkaracaklarını belirterek, fabrika binasının yapılmasında destek ve katkılarından dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuşa teşekkür etti.

İstihdam açısından benzer projelerin hayata geçirilmesinin önemine değinen Kaplan, Bu tarz projeleri daha çok bekliyoruz. Bu tesisle birlikte daha geniş bir çalışma alanına kavuştuk, daha geniş müşteri kitlesine hitap edebiliyor, daha fazla sipariş alabiliyoruz diye konuştu.

Eyyübiye Belediyesi’nin inşa ettiği fabrika binasında çalışan ve büyük çoğunluğu Eyyübiyede yaşayan işçiler de hem işverenlerine hem de Eyyübiye Belediyesine teşekkür ettiler.

Çok yüksek standartlarda çalışma ve üretim yapılmasına imkân sağlayacak şekilde inşa edilen fabrika binasının açılış töreni, önümüzdeki günlerde yapılacak.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum