Başkan Ekinci’den 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı;

Başkan Ekinci’den 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Ekinci, 1 Mayıs'ın emeğin, alın terinin, üreterek çalışmanın gücünün kutlandığı gün olduğunu belirtti....

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, yayınladığı mesajında 1 Mayıs İşçi Bayramı’nın barış, huzur ve bayram havasında geçmesi temennisinde bulunarak, şunları söyledi:

“Bizler için alın teri ve emek en yüce değerdir. Çünkü bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. Belediye olarak emekçilerimizin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmaları için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de en önemli dayanışma günlerinden biri olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı, emeğe verilen değerin ve gösterilen saygının ifadesidir. 1 Mayıs, şiddetin, kavganın, çatışma ve gerginliğin günü değil, birliğin, beraberliğin, dayanışmanın, mücadelenin, barışın, kardeşliğin ve baharın günü olmalıdır”.

Viranşehir Belediyesi olarak çalışan işçilerini büyük bir ailenin üyeleri gibi gördüklerini kaydeden Başkan Ekinci, “Belediyemiz, işçi haklarına karşı gösterilen hassasiyet konusunda örnek belediyeler arasındadır. Her zaman işçimizin ve emekçimizin yanında yer aldık. En yüce değer olan emeğin, alın terinin, üreterek çalışmanın gücünün kutlandığı bugünde tüm işçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramını tebrik ediyor, çalışma hayatlarının ömür boyu mutlu, huzurlu geçmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum