Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs’ta yine zaferle çıkacağız;

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs’ta yine zaferle çıkacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerine dair sosyal medya hesabında bir mesaj paylaştı. Erdoğan mesajında seçimden zaferle çıkacaklarına vurgu yaptı....

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerine yönelik sosyal medya hesabı üzerinde bir mesaj paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında ''Tarihimizin en önemli seçimleri olan 14 Mayıs’tan Allah’ın izniyle yine zaferle çıkacağız. Peki, bu seçimlerde kimler kazanacak? Genciyle, yaşlısıyla, kadını ve erkeğiyle 85 milyonun her bir ferdi kazanacak.                            Doğusu, batısı, kuzeyi ve güneyiyle 81 vilayetimizin tamamı kazanacak. Türkler, Kürtler, Araplar, Sünniler, Alevilerle birlikte toplumumuzun tüm kesimleri, Türkiye’nin bütün renkleri kazanacak. Ay yıldızlı al bayrağımızı görünce huzur bulan, kendini güvende hisseden soydaşlarımız kazanacak. Ülkemizin ve dünyanın dört bir yanında Türkiye’nin başarısı için dua edenler kazanacak.

14 Mayıs inşallah hepimizin bayramı, gurur günü, Türk demokrasisinin şöleni olacak. Bunun için kimse karamsarlığa kapılmasın, kimse kendini dışlanmış hissetmesin. Hiç ama hiç kimse ülkemizin aydınlık ve müreffeh yarınlarına dair inancını yitirmesin. Muhabbetimizi güçlendirelim, kırgınlıkları giderelim, bir gönüle daha girelim” ifadelerini kullandı.

BİHA

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum