Başkan Beyazgül: Personellerimiz mutlu;

Başkan Beyazgül: Personellerimiz mutlu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan işçilerin maaşları ek protokol ile 16 bin 500 lira yükseldi. Ek protokol sözleşmesine katılan işçiler Başkan Beyazgül’ü coşkuyla karşıladı. Zamlı maaşlar 15 Mayıs’ta işçilerin hesaplarına yatırılacak. Başkan Beyazgül, sahada özverili çalışan personeller sayesinde Şanlıurfa’nın ‘Güller’ şehri olduğunu söyledi....

  Büyükşehir Belediyesi personellerine ek protokol kapsamında zam yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde en düşük maaş 16 bin 500 liraya yükseldi. Hizmet İş Sendikasına üye işçiler için hazırlanan ek protokol sözleşmesi imzalandı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında yapılan sözleşme ile zam 15 Mayıs’ta maaşlara yansıtılacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Koordinasyon ve Yaşam Merkezinde düzenlenen toplu iş sözleşmesine katılan işçiler, Başkan Beyazgül’e sevgi gösterisinde bulundu. ‘’En Büyük Başkan Bizim Başkan, Yaparsa Zeynel Başkan Yapar’’ sloganlarının atıldığı toplantıya Başkan Beyazgül’ün yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ferit Dağdeviren, Hizmet İş Genel Başkan Yardımcısı İdris Ersoy, Hizmet İş 1 Nolu Şube Başkanı Seydi Eyyüpoğlu, Hizmet İş Şanlıurfa 2 Nolu Şube Başkanı Bozan İzol, Yol İş Şube Başkanı Emin Kubat, Kent Konseyi Başkanı Adil Saraç ile işçiler katıldı.

 

BAŞKAN BEYAZGÜL: İŞÇİ KARDEŞLERİMİZ SAYESİNDE ŞANLIURFA GÜLLER ŞEHRİ OLDU

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde fedakarca çalışan personeller sayesinde kentin gelişerek modernleştiğini anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Sizler kendi emeklerinizle ve gayretlerinizle bu işi yapıyor ve emeğinizin karşılığını alıyorsunuz. Bu gün sizler nasıl mutlu olduysanız aynı şekilde bende mutluyum. Personellerimizle çok güzel işler yaptık. 400’e yakın proje yaptık. Zaman zaman sizleri gördüğüm zaman duygulandım. Deprem zamanında işçisinden daire başkanına kadar memurundan Genel Sekreterimize kadar herkes sahada çalışmalar yaptı. 67 noktada 24 saat çalıştınız. Sel felaketinde geceden sabahlara kadar çalıştınız. Bir başka birimde olabilirsiniz ama o birimle ilgili görev olduğu zaman sizlerde aynısını yaparak görev yaptınız. Şanlıurfa için neler yapmadık ki, bunları hep sizlerle beraber yaptık. Olmaz denilen birçok işi beraber yürüttük. Ben kendi dairemdeki bir işçiyi İstanbul’daki, Ankara’daki iki işçiye değiştirmem. Bizim personellerimiz başarılıdır. Yazın sıcağında, kışın soğuğunda personellerimizi her zaman sahada gördüm. Hep fedakarlık yaptınız. Şanlıurfa güller şehri oldu, her taraf kırmızı güllerle donatılmış. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığımız her tarafı güllerle donatmış. Bir tarafta yeşil alanlar diğer taraftan yeni yol ve bulvarları kentimize kazandırdık. Akçakale yolunda çok güzel işler yaptık emeği geçen personellerimize teşekkür ediyorum. Şanlıurfa gönlümüzün şehri, burada yaşıyoruz. Her şeyi güzel görmek istiyoruz. Abide Kavşağı Şanlıurfa’ya başka bir renk kattı. Kızılay, Kızılkoyun, Belediye Parkı şimdi insanların özçekim yaptıkları, turistlerin ayrılmadıkları mekanlar, insanların huzur duydukları mekanlar ve ben buranın tiryakisi oldum dediği mekanlar haline getirdik’’ dedi.

 

 ‘’PERSONELLERİMİZ MUTLU’’

 

Ek zamlarla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan personellerin mutluluklarına ortak olduklarını ve bu mutluluğu hep birlikte yaşadıklarını ifade eden Başkan Beyazgül, ‘’Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediyemizin çalışanları fedakarlık üzerine kurulmuş. Allah hepinizde razı olsun, Allah yar ve yardımcınız olsun. Helal para kazanan, emeği ile kazanan, temiz para kazanan sizlerin duasına ihtiyacımız var. Sizlerin duası makbuldür. Bizleri dualarınızda unutmayın, önümüzün açılması, kendi gücümüzün artması, bu gücümüzün Şanlıurfa’ya yansıması, Şanlıurfa’nın daha da güzelleşmesi için birbirimize dualar edelim. 2 buçuk milyon insan benim ailem dediğim zaman, onlarda 15-16 milyon bizim ailemiz dedi. Aile öyle değil, aile sevgi ile olur, aile saygı, yardımlaşma ve tek yürek olmakla olur, birlik ve beraberlik içerisinde olmakla olur. Ben bu birlik ve beraberliği sizlerde görüyorum, yüreğinizde görüyorum. Çok sıkıntılı anlarınız da bile gülümsemenizi benden eksik etmediniz. Sendika yetkililerimizle bir araya geldik ve onlar da bizlere çok destek verdiler. Personellerimiz buradan nasıl mutlu ayrıldılarsa sendika yetkililerinin mutlulukları da sizlerin iki katıydı. Onlarda aynı şekilde mutlu oldular. Sendika bizim sendikamız. Sendika yetkilileri de sizin yaşamış olduğunuz mutluluğu yaşadılar ve bizlere destek verdiler’’ diye konuştu.

 

Konuşması sık sık yapılan alkışlarla kesilen Başkan Beyazgül, ‘’En büyük alkış personellerimindir. Personellerimi yürekten tebrik ediyorum. Rabbim ayağınızı taşa değdirmesin. Rabbim yar ve yardımcınız olsun’’ sözleriyle Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan personeller ile Hizmet İş Sendikası yöneticilerine teşekkür etti.

 

Hizmet İş Genel Başkan Yardımcısı İdris Ersoy, ise ‘’Terlemeden içilmeyeceğini, ekilmeden biçilmeyeceğini, istenmeden alınmayacağını, inanmadan başarılı olunmayacağını en iyi bilenlerdeniz. Emek olmadan ekmek, erdem olmadan hizmet olmayacağını unutmamalıyız. Ülkemizin en büyük sendikası olarak bu topraklardan filizlenen yerli ve milli bir sivil toplum örgütü olarak hiç kimseyi ayırmadan, hiç kimseyi ayrı görmeden herkesi kardeş bilerek, her üyemizi kutsal bir emanet görerek çalışıyor ve çalışacağız. Büyük Türkiye, mutlu bir şehir ve güçlü bir ülke hayaliyle canla, başla çalışan emekçi kardeşlerime teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.

 

‘’Yaparsa Zeynel Başkan Yapar ve gerçekten de yaptı diyen Hizmet İş 1 Nolu Şube Başkanı Seydi Eyyüpoğlu, ise Başkanımız hem bizi sevindirdi, hem çocuklarımızı sevindirdi, Allah’ta onu sevindirsin’’ sözlerine yer verdi.

 

Hizmet İş Şanlıurfa 2 Nolu Şube Başkanı Bozan İzol, Yol İş Şube Başkanı Emin Kubat, ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ettiler.

 

Yapılan konuşmaların ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Hizmet İş Sendikası yetkilileri ile işçiler aile fotoğrafı çektirdi.

 

BİHA

 

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum