HRÜ’de ‘Harran’ konulu sergi;

HRÜ’de ‘Harran’ konulu sergi

Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü Resim İş Öğretmenliği Ana Bilim Dalı, sanat etkinliklerine bir yenisini daha ekledi....

Proje yürütücülüğünü Öğretim Gör. Dr. Necla Tosmur’un üstlendiği “Harran Üniversitesi Resim Çalıştayı ve Sergisi” sanatseverlerle buluştu.

30 eserden oluşan olan sergi, Harran Üniversitesi Osmanbey Yerleşkesi Feyzullah Efendi Konağında perşembe gününe kadar açık kalacak.

Sergi açışına, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Denek, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Mehmet Ali Çullu, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Işık, Genel Sekreter Zübeyir Zorlu, akademisyenler, sanatseverler ve öğrenciler katıldı.

Rektör Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu ve tüm davetlilerle açılışı yapılan Harran Üniversitesi Resim Çalıştayı ve Sergisi’nde protokol üyeleri ve sanatseverler, birbirinden güzel eserleri hayranlıkla seyretti.

Geçmişten günümüze Harran Üniversitesi kampüsünden birçok mekânı tuvallerine taşıyan genç sanatçılar büyük takdir topladılar. Sergi anısına sergide emeği geçen tüm eser sahiplerine teşekkür belgesi verilmesinin ardından günün anısına fotoğraf çekimi yapılarak program son buldu.

BİHA

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum