Başkan Beyazgül oyunu Haliliye’de Rasime Polat İlkokulu'nda kullandı;

Başkan Beyazgül oyunu Haliliye’de Rasime Polat İlkokulu'nda kullandı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için oyunu Şanlıurfa Rasime Polat İlkokulu’nda kullandı. Başkan Beyazgül, “seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi....

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri kapsamında sandık başına giden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, oyunu Haliliye ilçesinde bulunan Rasime Polat İlkokulu’nda kullandı.

Oy verme işlemlerinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Beyazgül seçimlerin ülkemizde devam eden huzur ve bereketin seçimlerden sonra da devam ederek Türkiye’nin yolunda ilerlemesine vesile olmasını diledi.

Başkan Beyazgül açıklamasında, “14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri ülkemize, memleketimize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bu seçim çocuklarımız için aydınlık bir gelecek olsun. Memleketimiz yine huzur ve bereketle bu seçimden sonra da yoluna devam etsin. Allah’tan bu seçimi milletimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile etmesini istiyorum.” İfadelerine yer verdi.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum