Bakan Bozdağ’dan ikinci tur mesajı;

Bakan Bozdağ’dan ikinci tur mesajı

AK Parti’den Şanlıurfa milletvekili seçilen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 14 Mayıs seçimlerine ilişkin AK Parti İl Başkanlığı binasında yaptığı basın açıklamasında,”Milletvekili seçimlerinde AK Parti 8 milletvekili, Cumhur İttifakı olarak da 9 milletvekili çıkardığımız gibi cumhurbaşkanı seçiminde de Şanlıurfa’da çok büyük bir başarıyı elde ettik.” dedi....

AK Parti’den  Şanlıurfa milletvekili seçilen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti İl Başkanlığı binasında basın açıklaması düzenledi.

 

Açıklamaya Bakan Bozdağ’ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu ve partililer katıldı.

 

Bozdağ, açıklamalarında 14 Mayıs seçimleri ve seçim sonrası yaşanan gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

BOZDAĞ: ŞANLIURFALI HER  HEMŞEHRİME BURADAN ŞÜKRANLARIMI SUNMAK İSTİYORUM

 

AK Parti’nin Şanlıurfa’da 14 Mayıs seçimlerinde büyük başarı elde ettiğini belirten Bakan Bozdağ şunları kaydetti:

“Şanlıurfa’da AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak büyük başarı elde ettiğimizi ifade etmek isterim. AK Parti 8 milletvekili, Cumhur İttifakı olarak da 9 milletvekili çıkardığımız gibi cumhurbaşkanı seçiminde de çok büyük bir başarıyı elde ettik. Ben bu vesile ile Şanlıurfalı her bir hemşehrime buradan şükranlarımı sunmak istiyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar hem AK Parti’ye, hem Cumhurbaşkanı’na hem de Cumhur İttifakı’na verdikleri destekten dolayı her birine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. İnşallah 28 Mayıs’ta yapılacak seçimde de Şanlıurfa Cumhurbaşkanımıza 14 Mayıs’ta verdiği destekten daha büyük oranda destek verecek. Büyükşehirler içerisinde Türkiye birincisi olacak. Dünyaya milletin adamı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayım hem duamla hem de reyimle mesajını vereceğine yürekten inanıyorum. “

 

“28 MAYIS’TA SANDIĞA EKSİKSİZ GİDELİM VE İRADEMİZİ SANDIĞA YANSITALIM”

 

28 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanı 2. tur seçimine ilişkinde konuşan Bozdağ,  “Şanlıurfalılara ve milletimize çağrım şu, kimseye görev vermeye gerek olmadan herkes bir Erdoğan gibi bu seçime asılmalı ve kendi oyunun yanında başka oy vermemiş olanları da tanıdık eş dost kim varsa ikna ederek sandığa götürmeli ve sandıkta oyunu vermelidir. Sandığa gitmekte çok önemli. Şuan da biz büyük bir oy aldık ama aynı oyun bir daha sandığa gitmesi ve yeni oyların da ilave edilmesi lazım. O yüzden Şanlıurfalı hemşehrilerime ve milletimize lütfen 28 Mayıs’ta sandığa eksiksiz gidelim ve irademizi sandığa yansıtalım. Ülkemiz ve milletimiz için alınan kararlara biz de ortak olalım. Türkiye Yüzyılının ilk başkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan’ı seçmek ve başarıda payımız olsun demek isterim.” diye konuştu.


Açıklamalar sonrası toplantı basına kapalı şekilde devam etti.


BİHA

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum