Sezonu mağlubiyetle kapatan Urfa ekibi mücadelesini play-offta sürdürecek;

Sezonu mağlubiyetle kapatan Urfa ekibi mücadelesini play-offta sürdürecek

Karbel Karaköprü Belediyespor ligin son haftasında deplasmanda Belediye Derincespor ile karşılaştı. Urfa temsilcisi 3-0 skorla konuğu olduğu ekibe boyun eğdi....

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 1. Grup’ta play-off mücadelesi veren Karbel Karaköprü Belediyespor, ligin son maçı olan 34. hafta için desplasmanda Belediye Derincespor’a konuk oldu.

Belediye Derincespor Doğal Çim Stadyumu’nda saat 15.00’da oynanan karşılaşmayı Antalya Bölgesi klasman hakemlerinden Ömer Faruk Kurtay yönetti. Kurtay’ın yardımcılıklarını Muhammet Ali Doğan ile Samet Özkul yaptı. Ramazan Doğanay ise maçın 4. hakemi olarak görev aldı.

Karşılaşmaya ilk yarıda etkili başlayan Belediye Derincespor, maçta dakika 34’ü gösterince Mehmet Tosun’un topu filelerle buluşturmasıyla 1-0 öne geçti.

İkinci yarıda ev sahibi ekip yakaladığı fırsatları değerlendirmekten geri durmayıp 76. dakikada Alihan Bel’in golüyle misafir takım Urfa temsilcisi Kırmızı Siyahlı ekibe karşı 2-0 üstünlük sağladı.

 

Maç 80. dakikaya gelince Derincespor adına topu ayağına alan Uğurcan İkikardeş fırsatı kaçırmayarak takımını 3-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra her iki takımdan da gol haberinin gelmediği karşılaşma, 3-0 Derincespor’un galibiyetiyle sona erdi.

 

Böylece geçen hafta Nevşehir Belediyepor karşısında mağlup olan Karbel Karaköprü Belediyespor, bu hafta da eli boş olarak evine döndü.


Bu sonuçlara göre, Belediye Derincespor puanını 66’ya çıkararak grubun 2’incisi olarak sezonu tamamlarken, Karbel Karaköprü Belediyespor ise 56 puanıyla sezonu 6. sırada kapattı.


Kırmızı Siyahlı ekibin önümüzdeki günlerde play-off ilk turunda Belediye Kütahyaspor ile karşı karşıya gelmesi bekleniyor.


BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum