Salih Ekinci kırsal mahalleleri ziyaret ederek seçimde Erdoğan’a destek istedi;

Salih Ekinci kırsal mahalleleri ziyaret ederek seçimde Erdoğan’a destek istedi

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için kırsal mahalleri ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi....

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, hafta sonunu kırsal mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Kırsal Satıcık, Germen, Kavurga ve Sulutepe mahallelerini ziyaret eden Ekinci, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Ekinci, 14 Mayıs’ta yapılan seçimlerde AK Parti’ye verilen destekten dolayı halka teşekkür etti. 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için halkın bir kez daha sandık başına gideceğini belirten Ekinci, vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermelerini istedi.

Başkan Ekinci, vatandaşları sandığa gitmeye davet ederek, “Viranşehirli hemşerilerimizden ve tüm seçmenimizden şunu rica ediyoruz: 14 Mayıs'ta olduğu gibi 28 Mayıs'ta da hep birlikte sandık başına gidelim. İrademizi sandığa yansıtalım. 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a oy verelim, Cumhurbaşkanımıza sahip çıkalım. İnşallah 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız büyük bir fark ile yeniden cumhurbaşkanı seçilecektir” dedi.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum