Batıkent Aile Otağı vatandaşların uğrak yeri oldu;

Batıkent Aile Otağı vatandaşların uğrak yeri oldu

Eyyübiye Belediyesi, geçen yıl hizmete sunduğu Batıkent Aile Otağı, hem bölge sakinlerinin hem de tüm Şanlıurfalıların uğrak mekânı haline geldi....

Şanlıurfa’nın sıcak ve kuru havasının dışına çıkmak, çimler üzerinde oturup, çay kahve içerek güzel bir vakit geçirmek isteyenler, soluğu Eyyübiye Belediyesi’nin Batıkent TOKİ Mahallesi’ndeki aile otağında alıyor.

Eyyübiye Belediyesinin işlettiği ve birinci sınıf restoran kalitesiyle hizmet sunduğu Batıkent Aile Otağı’nda çay, kahve gibi sıcak içecekler, soğuk meşrubat ve meyve suları, tatlı ve yaş pasta gibi ürünler uygun fiyatlarla vatandaşlara sunuluyor.

Çocuklu aileler ve arkadaş gruplarının verimli zaman geçirebilecekleri, misafirlerini ağırlayabilecekleri nitelikte hizmet sunulan Batıkent Aile Otağı’na hem şehir içi otobüslerle hem de özel araçla rahat ulaşım imkânı bulunuyor. Otopark sorunu bulunmayan otağa gelenler, şehir merkezinden çok farklı iklimi ve temiz havasıyla kendilerini başka bir şehirde hissediyor.

BAŞKAN KUŞ: PARA KAZANMAYI ÖNCELİK ETMEDİK

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, belediyeciliğin asli görevleri dışında sosyal belediyeciliğe de önem verdiklerini ve Batıkent Mahalle sakinlerinin talebi doğrultusunda Eyyübiye Belediyesi’ne böyle bir sosyal tesis kazandırdıklarını ifade etti.

İki yıl önce yapımına başladıkları ve geçen yıl hizmete sundukları tesiste, nezih bir ortamda vatandaşların çaylarını yudumladığını belirten Başkan Kuş, “Biz burada para kazanmayı öncelik etmedik. Tek bir hedefimiz vardı. Vatandaşımız gelsin, uygun fiyatlarla hem çaylarını kahvelerini içsinler, pastalarını tatlılarını yiyip güzel bir zaman geçirsinler istedik. Cenab-ı Mevlam bu günleri bizlere gösterdi” diye konuştu.

BİHA

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum