Siverek Kaymakamlığı hasarlı yapıların yıkımı için uyardı;

Siverek Kaymakamlığı hasarlı yapıların yıkımı için uyardı

Siverek Kaymakamlığı, 6 Şubat’ta yaşanan depremlerin ardından ağır hasarlı yapıların yıkımı için vatandaşlara uyarıda bulundu. Yapı sahibi 3 gün içerisinde yıkımını gerçekleştirmezse kaymakamlıkça yapılacak....

Kahramanmaraş depremleri nedeniyle hasar tespit sonucu itiraz edilmeyen ve kesinleşen ağır hasarlı yapıların yıkımı sürüyor. Siverek Kaymakamlığı da ilçedeki tehlike arz eden yapılara ilişkin önemli bir duyuruda bulundu.

Depremde ağır hasar alan yapıların oluşturduğu tehlikeyi engellemek için itiraz edilmeyen ve ağır hasarlı yapıların yıkımı yapı sahibince 3 gün içerisinde yapılmazsa kaymakamlık tarafından gerçekleştirilecek.

Ağır hasarlı yapıların yıkımının yapılmasına yönelik tebligatların yapı sahiplerine iletildiği belirtilen kaymakamlığın duyurusunda şu ifadelere yer verildi:

“Kahramanmaraş Depremi nedeniyle Hasar Tespit sonucu itiraz edilmeyen ve kesinleşen ağır hasarlı yapılarda tehlikenin bertaraf edilmesine ilişkin yapı sahibince 3 gün İçerisinde yıkımının yapılmasına yönelik tebligatlar Kaymakamlığımızca yapılmakta olup, yapı sahibi tarafından yıkımı gerçekleştirilmeyen ağır hasarlı yapıların yıkımları Kaymakamlığımızca gerçekleştirilecektir”.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum