'Sakin şehir' Halfeti'de kadınların el emeği ürünleri sergilendi;

'Sakin şehir' Halfeti'de kadınların el emeği ürünleri sergilendi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” etkinlikleri kapsamında ‘sakin şehir’ Halfeti’de kadınların el emeği göz nuru ürünleri sergilendi....

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde Büyükşehir Belediyesince kadınların hizmetine sunulan kadın destek merkezinde kursiyerlerin ürettikleri el emeği göz nuru ürünler “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” etkinlikleri kapsamında sergilendi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül kadın emeğinin göstergesi olan ürünlerin sergilendiği alanı Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak ile birlikte gezdi. Ürün stantlarını gezen Başkan Beyazgül kadınlara kolaylıklar diledi. Yapılan ürünler hakkında bilgiler aldı.

Etkinlik kapsamında kadınlar kadın destek merkezinde ürettikleri el sanatları, dikiş nakış, gibi ürünleri sergileme fırsatı bulurken yine kadınların elleriyle yaptığı yöresel ürünlerden davetlilere ikram edildi. Minikler de folklor gösterisi sundu.

Bireysel ve toplumsal gelişimle istihdamı ön plana alarak örgün eğitim dışında kalan öğrenme etkinliklerine katılım kültürünün geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması için haziran ayının ilk haftası, "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" olarak kutlanıyor.

BİHA



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum