Yabir, Sağlık-Sen’nin 28. yılını kutladı;

Yabir, Sağlık-Sen’nin 28. yılını kutladı

Sağlık-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Abdülkadir Yabir, üyesi olduğu kurumun kuruluş yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı....

Sağlık-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Abdülkadir Yabir, Sağlık-Sen’in 28. yılını kutladı.

Yabir, kutlama mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Dünden bugüne sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının en büyük destekçisi, emeğinin, ekmeğinin ve geleceğinin teminatı, yarınlarının da en büyük umudu olan Sağlık-Sen 28 Yaşında.

28 yıldır sağlık ve sosyal hizmet çalışanının hak ve emek savunuculuğunu yapan Sağlık-Sen; sendikal mücadelesini sadece hak arayışı ekseninde vermekle yetinmeyerek değerler sendikacılığını da ‘Erdemliler Hareketi’ ne yakışır bir şekilde temsil etmektedir.

Sağlık-Sen, gönül seferberliği içerisinde üyesinden aldığı gücünü sahaya yansıtarak, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının refahını artırmak için soylu mücadelesini kararlılıkla devam ettirecektir.

Sağlık-Sen, kuruluş ilke ve değerlerine bağlı kalarak emek mücadelesini hak ve hukuk zemininde aramaya devam ettirecek; sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının “hak ettiğini”, “haksızlık etmeden” dile getirerek kutlu yolculuğunu sürdürecektir.

Bu soylu mücadelede, kuruluşundan bugüne emek vermiş olan dava arkadaşlarımızdan ahirete irtihal edenlere Allah’tan rahmet diliyor, tüm değerli yöneticilerimize, şube başkanlarımıza, gençlik kollarımıza, kadın kollarımıza, temsilcilerimize ve kıymetli üyelerimize, Sağlık-Sen’e gönül veren, ömrünü bu uğurda vakfetmiş teşkilatımızın her bir mensubuna minnettarlığımı ifade ediyor, birliğimizin ilelebet payidar olmasını temenni ediyorum”.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum