Karaköprü’de spor kurslarında şampiyonlar yetişiyor;

Karaköprü’de spor kurslarında şampiyonlar yetişiyor

Karaköprü Belediyesi tarafından açılan spor kurslarında eğitim gören gençler katıldıkları turnuvalarda kazandıkları başarılarla dikkat çekiyor....

Karaköprü Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından açılan kurslarla gençlerin boş zamanını değerlendirmesi ve spor kültürü kazanması hedeflenirken, bu kurslarda yetişen gençler katıldıkları turnuvalarda elde ettikleri başarılarla adlarından söz ettiriyor.

Karaköprü Belediyesi Doğukent Spor Kompleksinde devam eden tekvando kursunda yetişen genç sporcu Halil İbrahim Meşhurgül, Siirt’te düzenlenen Okullar arası Tekvando Grup Şampiyonasında dereceye girerek Türkiye Şampiyonalarına girmeye hak kazanırken, şampiyonada mücadele eden Karaköprü Belediyesi spor kurslarının diğer öğrencileri de dikkat çekici performans gösterdiler.

Tekvando Antrenörü Müslüm Ataşlar, gençlerin zamanını spor yaparak değerlendirmesi amacıyla açtıkları kurslara öğrencilerin ciddi bir şekilde ilgi gösterdiğini ifade ederek, “Çocukları kötü alışkanlıklardan korumak ve fiziken, ruhen hazırlamak için açtığımız kurslarımızda yetişen kardeşlerimiz katıldıkları turnuvalarda güzel başarılar elde ediyorlar. Gelecekte milli takımda bizleri temsil edecek sporcular olma yolunda ilerliyorlar. Bu anlamda bize her türlü desteği veren Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli’ye çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Katıldığı okullar arası doğu grup şampiyonasında dereceye girerek Türkiye Şampiyonasına gitme hakkı elde eden sporcu Halil İbrahim Meşhurgül ise, bu kurslarda çok şey öğrendiğini ve turnuvada da öğrendiklerini uyguladığını belirterek tüm gençleri Karaköprü Belediyesi spor kurslarına davet etti.

Karaköprü Belediyesinin spor kursları yaz tatilinde de Doğukent Spor Merkezi, Yaşampark Spor Merkezi ve Çadır Spor Merkezinde devam edecek.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum