İş insanı Çoban da  Şanlıurfapor'a toplu bilet desteğinde bulundu;

İş insanı Çoban da Şanlıurfapor'a toplu bilet desteğinde bulundu

Şanlıurfaspor’un evinde Anagold 24 Erzincaspor ile oynayacağı play-off rövanş maçı için başlatılan bilet satışı kampanyasına destek olan Urfalı iş insanları arasına Mahir Çoban da katıldı. Çoban bin bilet satın alarak taraftarlara hediye ettiğini açıkladı....

Şanlıurfaspor, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig play-off yarı final turunda yarın sahasında Anagold 24 Erzincanspor’u konuk edecek.

Akşam saat 20.00’de 11 Nisan Stadyumunda başlayacak olan maç için kentte sarı yeşilli takıma destk olmak için adeta seferberlik başlatıldı.

Urfalıların takımına destek olmak başlattığı bilet satın alma kampanyasına Urfalı iş insanları da aldıkları binlerce biletle desteklerini sundu.

Bu destek kampanyasına bir destek de prodüksiyon şirketi sahibi iş insanı Mahir Çoban da katıldı. İş insanı Çoban, maç için 1000 bilet satın alarak taraftarlara hediye etti.

Çoban, sosyal medya hesabı üzerinde 1000 kişilik bilet bizden”  diye yaptığı paylaşımda, Pazar günü oynayacağımız Erzincanspor maçı için 1000 kişinin maç biletini karşılıyoruz” dedi.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum