Eyyübiye’de öğrenciler tiyatro oyunu izledi;

Eyyübiye’de öğrenciler tiyatro oyunu izledi

Eyyübiye Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünce organize edilen, bağımlılıkla mücadele konulu “Sahte Cennet” adlı tiyatro oyunu, Batıkent TOKİ Mahallesindeki kültür merkezinde sahnelendi....

Eyyübiye’deki okullarda eğitim gören öğrenciler ve öğretmenleriyle birlikte oyunu izleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, oyun öncesi öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında, bağımlılıkla mücadele konusuna dikkat çekti.

İyilerle kötülerin savaşının gerçekleştiği dönemde, iyilerden olmanın önemini dile getiren Başkan Kuş, “İyilerle birlikte olacağız, kötülere karşı savaşacağız, mücadele vereceğiz ve kazanacağız. Şu anda kimileri dünyayı çok kötü göstermeye çalışıyor. Kötülüğün iyiliğin önüne geçtiğini bizlere kabul ettirmeye çalışıyor. Ama öyle değil, dünya çok güzel, dünya yaşanılabilir bir yer. Gençler için, yaşlılar için çok güzel bir yer. Maalesef boş işlerle vakit geçiren şer odaklarının sesleri çok çıkıyor diye dünyayı çok kötü göstermeye çalışıyor. Ancak dünya çok güzel ve dünyayı güzelleştiren sizlersiniz” diyerek, çocukların anne babalarının sözlerinden çıkmamalarını istedi.

Eyyübiye Belediyesinin her zaman gençlerin yanında olduğunu, onların ihtiyaçlarını sağlamak adına önemli yatırımlar yaptığını anımsatan Kuş, gençlik merkezleri, sınav hazırlık merkezleri, eğitim otakları, spor tesisleri gibi yatırımlara yenilerini eklemeye devam edeceklerini söyledi.

Kuş’un konuşmasının ardından Hasan Özaşlamacı’nın yazdığı ve yönettiği, yapımcılığını Yeditepem Sanat adına Ayşe Bayyurt’un yaptığı “Sahte Cennet” adlı gençlik oyunu sahnelendi.

BİHA

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum