Urfa’da gençler için bir spor tesisi daha;

Urfa’da gençler için bir spor tesisi daha

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, uluslararası kuruluşların da katkılarıyla Zeytin Dalı Eğitim Kampüsü ve Bilim Merkezi yakınında gençler için yeni bir spor tesisi daha kazandırdı....

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün girişimleriyle Haliliye ilçesi sınırlarında bulunan Zeytin Dalı Eğitim Kampüsü ve Bilim Merkezinin yakınında yeni bir sentetik çim saha yapımında sona gelindi.

Gençlerin zamanlarını verimli kullanmaları ve sporla iç içe bir nesil yetişmesi için çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, gençlerin ihtiyaçlarına cevap verecek modern bir sentetik çim sahayı daha yakın zamanda hizmete sunacak.

İnşaat çalışmaları devam eden halı sahada teknik ekiple birlikte incelemelerde bulunan Başkan Beyazgül, yeni halı sahanın modern bir teknolojiyle yapıldığını belirterek “Halı sahamız çok kısa bir sürede tamamlanacak. İçerisinde kafeteryanın da yer alacağı tesiste çay ve kahve ikramı da yapılacak. Tesisin kısa sürede tamamlanarak gençlerin hizmetine sunulması bekleniyor” dedi.

“HALI SAHAMIZI OKULLAR BÖLGESİNDE YAPMAMIZ ÇOK ÖNEMLİYDİ”

Halı saha içerisinde incelemelerde bulunan Beyazgül, “Halı sahamız Şanlıurfa’da ilk defa zemini tartan malzemeyle oluşturulmuş, üstü ise sentetik çim saha olarak tasarlanmıştır. UEFA Foundation’dan hibe almak suretiyle böyle kaliteli bir saha yapıldı. Ayrıca bize Bonyan Gençlik ve Kalkınma Derneği de destek verdiler. Gerek UEFA’ya gerekse Bonyan Gençlik ve Kalkınma Derneğine teşekkür ediyoruz. Hibemizi de göreve geldiğimizde kurmuş olduğumuz Göç Ve Uyum Hizmetleri Daire Başkanlığı’mızın çalışmalarıyla aldık. Ekiplerimize teşekkür ediyorum. Bu halı sahamızı okullara yakın bir bölgede yapmamız çok önemliydi. Çocuklarımız burada spor yapmış olacaklar. Şanlıurfa’mız için hayırlı ve uğurlu olsun.” ifadelerine yer verdi.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum