YKS deneme sınavına yoğun katılım;

YKS deneme sınavına yoğun katılım

Viranşehir Belediyesi, ilçe genelinde üniversiteye hazırlanan mezun ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik son deneme sınavı düzenledi....

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullar ve özel kurumlar olmak üzere tüm okullarda eş zamanlı ücretsiz yapılan YKS deneme sınavına yaklaşık 4 bin öğrenci katıldı.

Bir tarafta öğrencileri sınava hazırlamak, bir taraftan da öğrencilerin YKS sınavını öncesi stresini azaltmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleyen Viranşehir Belediyesi, eğitime destek olmak adına faaliyetlerini sürdürüyor.

Hafta sonu yapılacak üniversite sınavlarına hazırlanan adayların sınav stresini azaltmak ve sınavlara hazırlanmalarına katkı sağlamak isteyen Viranşehir Belediyesi, bu kapsamda YKS'ye hazırlanan yaklaşık 4 bin öğrenciye yönelik TYT ve AYT son deneme sınavı desteği sağladı.

Ücretsiz gerçekleştirilen son deneme sınavlarının kendilerini analiz etmekte ve sınavlara motivasyon konusunda çok faydalı olduğunu ifade eden öğrenciler, eğitime ve gençlere verdiği desteklerden dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

Şehir genelinde gerçekleştirilen deneme sınavlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, “Sonunu gerçekleştirdiğimiz sınavla birlikte yaklaşık 50 bin öğrencimize deneme desteği sağladık. Bir taraftan öğrencilerimizi YKS’ye hazırlarken, diğer taraftan da Üniversiteye hazırlanan öğrencilerimizi sınav stresinden kurtarmak için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz.

Viranşehir Belediyesi olarak gençlerimizin yanında olmaya, eğitime destek vermeye devam ediyoruz. Hedefimiz, verdiğimiz desteklerle öğrenci kardeşlerimizi hayallerini kurdukları Üniversitelere yerleştirmektir. Viranşehir Belediyesi olarak her zaman öğrenci ve gençlerimizin yanındayız. Şehrimizde eğitimi ve öğrencilerimizi desteklemek adına çalışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.

Gençlerin geleceğin teminatı olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Ekinci, hafta sonu yapılacak YKS sınavlarında ter dökecek tüm öğrencilerin emeklerinin karşılığını almalarını temenni etti.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum