Trafik kurallarını hem öğreniyorlar hem eğleniyorlar;

Trafik kurallarını hem öğreniyorlar hem eğleniyorlar

Haliliye Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkında düzenli geçekleştirilen eğitimlerle çocuklara trafik kültürü ve yaya öncelikleri anlatılıyor. Trafik parkında eğitim alan çocuklar, hem öğreniyor hem de eğleniyor....

Haliliye Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkında düzenli geçekleştirilen eğitimlerle çocuklara trafik kültürü ve yaya öncelikleri anlatılıyor. Trafik parkında eğitim alan çocuklar, hem öğreniyor hem de eğleniyor.

Şanlıurfa Valiliği koordinesinde Haliliye Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Çocuk Trafik Eğitim Parkı minik misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Trafik bilincinin ve kültürünün aşılanması, yaya önceliklerinin öğretilmesi, trafik kuralları ve levhaların tanıtılmasının amaçlandığı eğitim ile ilçe sınırlarındaki okullarda eğitim gören öğrenciler, Çocuk Trafik Parkına götürülüyor. Burada görevli trafik polisi tarafından uygulamalı ve teorik eğitim alan çocuklar, akülü araçlara binerek sürücülük deneyimi yaşıyor. Levhaların, yaya geçitlerinin, yaya üst geçidi ve kavşakların olduğu Çocuk Trafik Parkında tüm kurallara dikkatle uyarak akülü araçları süreme keyfi yaşayan minikler, keyifli zaman geçiriyor.

Çocuk Trafik Parkında periyodik olarak verilen eğitimlerle merkez ve kırsaldaki tüm öğrencilere trafik bilincinin aşılanması hedefleniyor. 

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum