Vali Ayhan’dan Jandarma Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü mesajı;

Vali Ayhan’dan Jandarma Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü mesajı

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Jandarma Teşkilatı'nın 184'üncü kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı....

1839 yılında kurulan ve o günden bugüne kadar ülkenin her bir köşesinde halkın huzur ve güvenliği için korkusuzca, fedakârca mücadele eden Jandarma Teşkilatı’nın 184. kuruluş yıl dönümünde olduklarını hatırlatan Vali Ayhan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Jandarmamız, gücünü yasalardan ve aziz milletimizin desteğinden alan kadim bir kurumdur. Geçmişi üstün başarılarla dolu olan bu teşkilat; altyapısıyla, disiplinli ve donanımlı kadrosuyla vatanımızın her karışında gece gündüz demeden, her şartta ve koşul altında üstün hizmetlerde bulunmaktadır.

Şanlıurfa’mızda olduğu gibi tüm ülkede de huzur ve güven ortamının tesis edilmesinde, emniyet ve asayişin sağlanmasında büyük bir rol oynayan Jandarma Teşkilatımızın 184. kuruluş yıl dönümünü bu sene de büyük bir gururla idrak edeceğiz.

Jandarma Teşkilatımızın 184. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle, görevlerini başarıyla sürdüren Jandarma Genel Komutanlığımızın kıymetli mensuplarına üstün başarılarının devamını diliyorum. Fedakârlıkla, kahramanlıkla ve disiplinle yürüttükleri bu önemli görevde, aziz milletimize sağladıkları huzur ve güven için onlara bir kez daha minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Jandarmamızın özverili çalışmaları, ülkemizin huzur ve güvenliği için büyük önem taşımaktadır. Toplumumuzun güven duyduğu, tecrübeli ve etkili bir kurum olarak, her yerde, her koşulda yanımızda olacaklarını bilmek, vatandaşlarımızı ve bizleri mutlu ediyor.

Jandarma Teşkilatımıza sağladıkları güven ortamından ötürü gönülden teşekkür ediyor, Jandarma Genel Komutanlığımızın 184. yıl dönümünü kutluyorum.

Geçmişten bugünlere, aziz topraklarımız için canlarını korkusuzca feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize ise sonsuz şükranlarımı sunuyorum”.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum