Viranşehir’de kazı nedeniyle bozulan yol yeniden asfaltlanıyor;

Viranşehir’de kazı nedeniyle bozulan yol yeniden asfaltlanıyor

Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Hürriyet Mahallesinde 2. etap çalışmaları kapsamında asfalt öncesi hazırlık çalışması başlatıldı....

ŞUSKİ ve DEPSAŞ ekipleri tarafından Hürriyet Mahallesinde gerçekleştirilen altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla kolları sıvayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kazıdan dolayı bozulan ana caddeleri yeniden asfaltlamak için çalışmalara başladı.

Gerçekleştirilen 2. etap çalışmaları kapsamında asfalta hazırlık çalışması yürüten ekipler, çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlayarak asfalt serimine geçmeyi hedefliyor.

İlçe genelinde yapılan çalışmalar hakkında açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, “Ekiplerimiz hazırlanan plan ve program dâhilinde ilçemiz genelindeki çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Alt yapısı bitirilen tüm mahallelerimizin cadde ve sokaklarını sil baştan yenilemeye devam ediyoruz. Hürriyet Mahallemizde 2.etap çalışmaları kapsamında bir taraftan asfalta hazırlık çalışması, bir taraftan da kilitli parke taşı döşeme çalışmalarımız devam ediyor. Viranşehir Belediyesi olarak tüm mahallelerimizde ihtiyaç duyulan çalışmaları gerçekleştirmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Sürdürülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum