Suriyeli değil Viranşehirli;

Suriyeli değil Viranşehirli

Sosyal medyada kendisini Suriyeli olarak tanıtarak verdiği röportajla infial yaratan kişiyle ilgili gerçekler farklı çıktı. İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bu kişinin, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesi nüfusuna kayıtlı bir Türk vatandaşı olduğunu bildirdi....

Kendisini 'Suriyeli' ve 'patron' olarak tanıtan kişinin "Asgari ücretli ölsün, 25 bin TL kazanıyorum ve vergi ödemiyorum" şeklindeki sözlerinin doğru olmadığı ortaya çıktı.

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bu bilgileri sosyal medya hesabından paylaştı.

Söz konusu röportajda iddiaları ortaya atan kişinin Suriyeli olmadığı, aksine Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinin nüfusuna kayıtlı bir Türk vatandaşı olduğu belirtildi.

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nin açıklamasına göre yapılan araştırmalar sonucunda bu kişinin gerçek kimliği tespit edildiği ve hakkında adli işlem başlatıldığı kaydedildi.

Açıklamada, “Sosyal medyada paylaşılan videolarda Suriyeli olduğunu iddia eden ve ‘Asgari ücretli ölsün, 25 bin TL kazanıyorum ve vergi ödemiyorum’ şeklinde açıklamalarda bulunan kişinin beyanları doğru değildir.” ifadelerine yer verildi.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum