Kurban satış ve kesim yerleri bayrama hazırlanıyor;

Kurban satış ve kesim yerleri bayrama hazırlanıyor

Karaköprü Belediyesinin Kurban Bayramı öncesi belirlediği kurban satış ve kesim yerlerinde vatandaşların temiz bir ortamda kurban alışverişi ile kesimi yapması düzenleme çalışması yapılıyor....

Karaköprü Belediyesi Kurban Bayramı öncesi hazırlıklarını sürdürürken, ilçede kurban satışı için belirlenen alanda düzenleme çalışması gerçekleştiriyor. Batıkent Mahallesinde kurulacak olan kurban satış ve kesim yerinde satış alanları belirlenip gerekli bölümler kurulurken, satış ve kesim yerlerine su çekilmesi, tozlanma oluşmaması içi yola stabilize malzeme serimi gibi işlemler de gerçekleştiriliyor.

Büyük bir alanda kurulacak olan kurban satış yerlerinin yanına bir de kesim yeri inşa edilirken, kurban satın alan vatandaşlar bayram günü kesimini bu alanda temiz bir ortamda gerçekleştirebilecek. Çalışmaların tamamlanmasının ardından kurbanlıklar alana getirilip satış işlemlerine başlanacak.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Kurban Bayramı öncesinde her yıl olduğu gibi ilçede en uygun yerde kurban satış yeri belirlediklerini ve vatandaşların hijyenik bir ortamda sorunsuz bir şekilde kurbanlık alışverişi yapabilmesi için çalıştıklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli, “Kurban Bayramı yaklaşırken biz de ilçemizde tek yerde satış yapılacak bir kurban satış yeri belirledik. Bu alanda düzenlemeler gerçekleştirip kurban satışına bir an önce başlanabilmesi için uğraşıyoruz. Vatandaşlarımız burada hijyenik ve temiz bir ortamda kurbanlık alışverişi yapabilecek hatta buraya kuracağımız kurban kesim yerinde bayram günü temiz bir şekilde kurbanlarını kesebilecektir.

Ekiplerimiz gerek toz oluşmaması için stabilize malzeme serimi gerekse satış alanları için bölme oluşturma gibi çalışmalarla alanı hazırlıyor. Kurban satış ve kesim alanımız vatandaşlarımıza, kurban satışı yapacak esnafımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi kurban satış ve kesim yeri kısa süre sonra tamamlanarak kurban satışı yapan esnafın ve vatandaşların hizmetine sunulacak.

BİHA

 

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum