Binlerce genç Ceylanpınar’da sınava girdi;

Binlerce genç Ceylanpınar’da sınava girdi

Ceylanpınar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’nın ÖSYM sınavlarının Ceylanpınar’da yapılması için başlattığı imza kampanyası sonuç verdi ve ÖSYM’de tarafından gerçekleştirilen 2023 YKS oturumları Ceylanpınar’da yapıldı. Oda Başkanı Bülent Çelik, ”Bugün Ceylanpınar’ın parası dışarı çıkmadı. Ceylanpınar’ın evladı kendi memleketinde sınava girdi” ifadesini kullandı....

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin (ÖSYM) gerçekleştirdiği sınavlar için her sene ilçe dışına gitmek zorunda kalan binlerce Ceylanpınarlının artık dışarı gitmesine gerek kalmadı.

Ceylanpınar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’nın, ÖSYM sınavlarının ilçede yapılması için başlattığı imza kampanyası sonuç verdi. ÖSYM sınavları Ceylanpınar’da da yapılmaya başladı.

17-18 Haziran’da yapılan 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) oturumları Ceylanpınar’da da yapıldı. Yaklaşık 5 bin 18 Ceylanpınarlı genç ilçede sınava girdi.

ÇELİK: BUGÜN CEYLANPINAR’IN PARASI DIŞARI ÇIKMADI

Ceylanpınar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bülent Çelik, sona eren sınavlar sonrası sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Çelik, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bugün Ceylanpınar’ın parası dışarı çıkmadı. Ceylanpınar’ın evladı kendi memleketinde sınava girdi. 5 bin 18 kişi esnafımız açık ve paramız cebimizde kaldı sınavı ilçemize gelmesinde katkısı olan devlet ve hükümetimize teşekkür ediyorum. Allah razı olsun inşallah”.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum