Eyyübiye Millet Bahçesi açılıyor;

Eyyübiye Millet Bahçesi açılıyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 180 dekarlık alanıyla bölgenin en büyük ve Türkiye’nin en donanımlı millet bahçelerinden olan Eyyübiye Millet Bahçesi’nin 23 Haziran Cuma günü halka açılacağını duyurdu....

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Belediye Meclis Üyeleri Abdullah Samak ile Mahir Öge ve Hayati Harrani Mahalle Muhtarı Fethi Kaya’yla birlikte Eyyübiye Millet Bahçesi’ndeki düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçe halkına ve Şanlıurfalılara müjde verdi.

 Eyyübiye Millet Bahçesi’ni bu yılın başında hizmete sunmayı planladıklarını ancak 6 Şubat’taki deprem felaketinde vatandaşların toplanması ve 15 Mart’taki sel baskınları nedeniyle hasara uğradığını anımsatan Başkan Mehmet Kuş, “Şu ana kadar arkadaşlarımız tahribatları hızlı şekilde düzeltmeye çalışıyorlar. Büyük bir kısmı tamamlanmış durumda. Onarımları yüzde yüz tamamlamamız bir iki aylık süreç alacak. Ama kısmet olursa, önümüzdeki Cuma günü, yani bayramdan önce millet bahçemizi halkımızın hizmetine sunacağız”dedi.

 Cuma gününden itibaren tüm Şanlıurfalıların Eyyübiye Millet Bahçesi’ne gelebileceğini belirten Başkan Kuş, gençlerin tenis kortu, voleybol, basketbol ve futbol sahalarını kullanabileceğini, ailelerin mesire alanlarında vakit geçirebileceğini, çocukların oyun gruplarında eğlenebileceğini ifade ederek, tüm yeşil alanların Cuma gününden itibaren halkın istifadesine sunulacağını söyledi.

 BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum