Şanlıurfaspor’da ayrılık!;

Şanlıurfaspor’da ayrılık!

TFF 1. Lige yükselen Şanlıurfaspor’da ilk ayrılık yaşandı. Adana Demirspor’dan kiralık olarak sarı yeşilli ekibe transfer olan orta saha oyuncusu Bünyamin Balat sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takımından ayrıldığını duyurdu....

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig’de başarılı bir sezon geçiren ve play-off finalinde Bucaspor 1928'i 3-0 mağlup ederek, Spor Toto 1. Lig'e yükselen Şanlıurfaspor’da ilk ayrılık yaşandı.

Adana Demirspor’dan Şanlıurfaspor’a kiralık olarak transfer olan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Bünyamin Balat, sosyal medya hesabından veda paylaşımı yaparak, Şanlıurfaspor’dan ayrıldığını duyurdu.

Balat, Şanlıurfaspor formasıyla bu sezon  TFF 2. Lig ve Türkiye Kupası olmak üzere çıktığı 34 maçta 10 kez ağları havalandırırken, 12 de asist yaptı. Ayrıca Balat, Türkiye Kupasında attığı 5 gol ile sezonu gol kralı olarak tamamladı.

BALAT:ŞAMPİYONLUK ARMAĞANI İLE VEDA EDİYORUM

Balat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Şanlıurfaspor camiası ve bizler gibi gönül verenler; sezon başı kiralık bir oyuncu olarak katıldığım Şanlıurfaspor kulübünden şampiyon bir ailenin evladı olarak ayrılıyorum.

Bu şehir, bu camia hakettiği yerlere yavaş yavaş ve emin adımlarla geliyor. Bu yükselişin bir parçası olmak, takım olarak başarmanın hissini paylaşmak paha biçilemez.

Ayrıca kişisel olarakta 10 gol 12 asist yaparak kariyerin zirvesini yaşadığım, Türkiye kupasında gol krallığı başarısını elde ettiğim bu şanlı kulübün geleceği de umarım başarılarla dolu olur.

Bu bir yıllık süreçte bize şampiyonluk yolunda aile olmayı sağlayan siyasal ve kulüp yöneticilerim kulüp çalışanı abi ablalarım, futbolcu arkadaşlarım ve Şanlıurfaspor a gönül vermiş taraftarlarımıza şampiyonluk armağanı ile veda ediyorum.”

BİHA

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum