Hürriyet Mahallesindeki sokaklar yenileniyor;

Hürriyet Mahallesindeki sokaklar yenileniyor

Viranşehir Belediyesi alt yapı çalışmaları kapsamında ilçe genelinde, kilitli parke taşı döşeme, stabilize yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor....

Çalışmalarını merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan sürdüren Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede alt ve üst yapıya yönelik artan yatırımlarının ardından çalışmaları hızlandırdı.

Merkezde mahallelerde bakım, onarım, stabilize yol yapım ve parke taşı döşeme çalışmalarını yürüten ekipler, kırsalda ise mahalle içi yollarda stabilize yol çalışmalarına devam ediyor.

Ekipler, Merkez Hürriyet Mahallesinde 2.Etap çalışmaları kapsamında kilitli parke taşı döşeme, stabilize yol yapım, asfalt öncesi hazırlık, bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Yapılan üst yapı çalışmalarını değerlendiren Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, alt yapı çalışmaları kapsamında mahalle ayırımı yapılmadan yürütülen çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek,  İlçe genelindeki çalışmaların plan ve program dahilinde artarak devam edeceğini kaydetti.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum