Büyükşehir Belediyesinin havuzları hizmete giriyor;

Büyükşehir Belediyesinin havuzları hizmete giriyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, belediye bünyesindeki havuzların tamamının 20 Haziran Salı günü hizmete gireceğini duyurdu. Başkan Beyazgül serinlemek ve eğlenceli vakit geçirmek isteyen herkesi havuzlara davet etti....

Şanlıurfa’da artan hava sıcaklıklarına dikkati çeken ve gençlerin havuzlarda serinlemek için sabırsızlandığının altını çizen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül müjdeyi resmi sosyal medya hesabı üzerinden verdi.

Gençlere seslenen Başkan Beyazgül, “Gençler havalar ısındı, serinlemek ve eğlenceli vakit geçirmek en doğal hakkınız. Salı günü itibariyle tüm havuzlarımız hizmetinizde. Can güvenliğinizi tehlikeye atmadan, cankurtaranlar ve eğitmenlerimiz eşliğinde sizi de yüzme havuzlarımıza bekliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan açık ve kapalı havuzlarda uzman eğitmenler tarafından bir yandan yüzme eğitimleri verilirken diğer yandan cankurtaranlar eşliğinde gençlere ve çocuklara güvenli bir ortamda yüzme imkânı sunuluyor.

Hijyen kurallarının oldukça sıkı tutulduğu Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin açık ve kapalı yüzme havuzlarına gidecek vatandaşların sağlığı ve güvenliği için tüm hazırlıklar tamamlandı. 20 Haziran Salı açılacak olan havuzlara giden vatandaşlar Şanlıurfa’nın kavurucu sıcağında bir yandan serinlerken diğer yandan keyifli vakit geçirebilecekler.

BİHA



 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum