Vali Ayhan kurbanını bağışladı;

Vali Ayhan kurbanını bağışladı

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, bu yılki kurbanlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Türk Kızılay’ı ile TDV’ye bağışladı....

Kızılay Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Hamdi İnan ve İl Müftü Vekili Halil Aslan’ı makamında kabul eden Vali Ayhan, Kurban Bayramı'nın gelmesiyle birlikte toplumsal dayanışmanın önemine vurgu yaparak bu özel dönemde ihtiyaç sahiplerinin unutulmaması gerektiğini söyledi.

 Kendi adına kesilecek olan kurbanlarını Türk Kızılay’ı ile İl Müftülüğüne bağışlayan Vali Ayhan, vatandaşlara da bu konuda çağrıda bulundu.

 Vali Salih Ayhan, “Ramazan ayı, Kurban Bayramı ve diğer özel günlerde Kızılay’ın güzel kampanyaları oluyor. Kurban Bayramı’nda kurban bağışımızı yaparak bu duygumuzu inancımız gereği inşallah yansıtmış olacağız.” ifadesini kullandı.

 VALİ AYHAN: İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIMIZA ULAŞTIRMALARINI TALEP EDİYORUM

 Türk Kızılay’ının “Kurban Bereketi Hilal Olsun” sloganına dikkat çeken Vali Ayhan, “Ben tüm vatandaşlarımızın Türkiye’nin en güvenli kurum ve kuruluşlarından biri olan Türk Kızılay’ına bağışlarını yapmalarını istiyorum. Çok da güzel bir sloganları var, kurban bereketi hilal olsun. Hilal bizim yüz akımızdır. Rabbim ibadetimizi, hayrımızı kabul eylesin. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İnşallah bu bağışımızdan kurbanımızdan istifade eden kardeşlerimize bereketler ve şifa eylesin. Dinimizin güzelliğidir bu ve dinimizin özüdür. Kurbanlarımızı emin ellerle hak eden insanlara, ihtiyacı olan insanlara ulaştırmak da Kızılay’ımızın görevidir. Kurbanlar İslami usullere uygun bir şekilde ulaştırılıyor. Ben tüm vatandaşlarımızın güven ehli olan, güvenli liman olan ve yüz akımız olan Kızılay’ımız üzerinden kurban bağışlarını yaparak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmalarını talep ediyorum. Ben de bu yılki kurban bağışımı Kızılay’a yapıyorum” diye konuştu.

 Öte yandan Türkiye Dinayet Vakfı’na (TDV) de kurban bağışında bulunan Vali Ayhan, emeği geçenlere teşekkür etti. Kızılay Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Hamdi İnan ve İl Müftü Vekili Halil Aslan da; Vali Ayhan’a şükran duygularını ifade ederek Şanlıurfalı vatandaşların da bu konuda duyarlı olmaları gerektiğini belirtti.

BİHA


 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum