Başkan Kuş başarılı sporcuları ödüllendirdi;

Başkan Kuş başarılı sporcuları ödüllendirdi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ulusal ve uluslararası spor müsabakalarında şampiyonluklar elde eden genç sporcuları makamında kabul ederek altınla ödüllendirdi....

Yerel, ulusal ve uluslararası spor müsabakalarında dereceler yaparak Şanlıurfa’nın ve ülkemizin gururu olan Eyyübiye Belediyespor Kulübü’nün genç sporcuları, Başkan Mehmet Kuş’u makamında ziyaret ederek madalyalarını takdim ettiler. Genç sporcularla ve antrenörleriyle sohbet ederek çalışmaları hakkında bilgiler alan Başkan Kuş, başarılarının devamı için gerekli tüm desteği vermeye devam edeceklerini söyleyerek, şampiyonları altınla ödüllendirdi.

Kabulünden dolayı başkan Kuş’a teşekkür eden sporcu ve antrenörler, yerel ve ulusal müsabakalarda elde ettikleri başarıların üzerine artık Avrupa ve dünya şampiyonlukları eklemek için mücadele ettiklerini, milli takım formasıyla çıktıkları müsabakalarda hem Şanlıurfa’nın hem de Türkiye’nin gururu olmak istediklerini söylediler. 

Eyyübiye Belediyesi Ak Evler spor salonlarında yetenekleri keşfedilerek desteklenen ve Eyyübiye Belediyespor Kulübü bünyesinde müsabakalara katılan Mazlum Çiftçi, 6-8 Nisan 2023 tarihleri arasında Samsun’da yapılan Yaşar Doğu U17 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası’nda 55 kiloda Türkiye şampiyonu olmuş ve Avrupa şampiyonalarında ülkemizi temsil etmişti.

Anadolu Yıldızlar Ligi’nde müsabakalara katılan Servet Çiftçi 48 kiloda Türkiye Şampiyonu, 25-30 Nisan 2023 tarihlerinde Denizli ilinde yapılan Minik Yıldızlar Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası’nda ise Hamza Ataş 45 kiloda Türkiye üçüncüsü olarak Şanlıurfa’nın göğsünü kabartmıştı.


BİHA

 

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum